Selection guide
Ik ben...
Ik zou graag...
  Ik ben geïnteresseerd in...
   A need? Let us guide you...

   Onze waarden

   DIRICKX heeft altijd ernaar gestreefd de waarden van de afgelopen 100 jaar te bestendigen. Waarden die het mogelijk hebben gemaakt om een marktleider te worden! 

   - De toewijding om de beste engineering en de beste productkwaliteit aan onze klanten te bieden.
   - De wil om de talenten in ons gebied te ontwikkelen en te versterken.
   - Het streven om onze sterke en fundamentele waarden te bestendigen: strikte normen, passie voor goed uitgevoerd werk en respect voor vrouwen en mannen.

   • Mensgerichtheid

    DIRICKX vrouwen en mannen zorgen al 100 jaar voor een goede levenskwaliteit op de werkplek. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van DIRICKX ligt in zijn vermogen om nieuwe medewerkers aan te trekken en de beste talenten intern te houden. Ons doel is de talenten op ons grondgebied te ontwikkelen en te valoriseren met de wil om onze sterke en fundamentele waarden te bestendigen: strikte normen, passie voor goed uitgevoerd werk en respect voor mannen en vrouwen. DIRICKX ondersteunt hen ook bij de transformatie van hun functie om een langetermijnengagement aan te moedigen.

    Werknemers zetten zich vanaf het moment dat ze binnenkomen in om een 10-punten charter te respecteren.

    Word lid van DIRICKX

    Humain
   • Ervaring

    Dankzij zijn netwerk van tuinpartners, vaklui, verdelers, materiaalhandelaars en kleinhandelaars in heel Europa staat DIRICKX elke dag dichter bij zijn klanten.

    Trouw aan zijn Franse wortels, met zijn hoofdkantoor in de Mayenne, brengt DIRICKX meer dan 300 talenten over de hele wereld samen, met een passie voor goed uitgevoerd werk.

    De DIRICKX-productenassortimenten omvatten omheiningen: harmonicagaas, gelaste rollen, panelen, spijlenhekwerken, poorten: residentiële, industriële, schuif-, vrijdragende- en draaipoorten, slagbomen en tourniquets, extra lange poorten en accessoires.

    Naast omheiningen en toegangscontrole is het aanbod van de groep, om elke klant een gepersonaliseerde en op maat gemaakte service te kunnen bieden, gebaseerd op een breed gamma van complementaire accessoires en een scala van diensten, gaande van indienststelling tot onderhoud.

   • Maatschappelijke inzet

    DIRICKX wil zijn ontwikkeling uitbouwen en maatschappelijke en milieuvraagstukken integreren in elk van zijn missies.

    Naast onze missies zetten wij ons in voor de aantrekkelijkheid van onze regio via lokale sponsoring voor sport en jongeren: Officiële Supporter van de wielerploeg Groupama FDJ, de Boucles de la Mayenne, de Courses van Craon. 

    Ter gelegenheid van ons honderdjarig bestaan zullen wij ons ertoe verbinden 800 bomen te planten, één boom per werknemer van de groep!

    ALT-text
   • Innovatie

    Productinnovatie, de sleutel tot het succes van onze ontwikkelingsstrategie.

    De wereld verandert, en zo ook DIRICKX! De kern van deze dynamiek: de wil om te innoveren door te luisteren naar onze klanten en hun verwachtingen. Door in het veld te zijn, met onze klanten te praten en hun verwachtingen te begrijpen, kunnen wij ons aanbod voortdurend verbeteren.

    In Frankrijk en daarbuiten staat DIRICKX garant voor kwaliteitsproducten en -diensten die gelijke tred houden met de marktontwikkelingen. Voor DIRICKX blijft de relatie met de klant een constante zorg, gezien de snelheid waarmee de wereld verandert. De digitale transformatie van DIRICKX is aan de gang: de fabriek van morgen uitdenken, de digitale fase ontwerpen vanaf de uiting van de klantbehoeften tot de levering van het product of de ingebruikname van het product, maken deel uit van de ambities van de DIRICKX van morgen.

   1