• Waarom zou u bij ons komen werken? 

  Wij zijn een hekwerk-en poortenfabrikant sinds 1921 en verkopen onze producten wereldwijd, ook verlenen wij diensten in perimeter protectie. 
  Ons handvest benadrukt diversiteit in meningen, communicatie en de inzet van iedere werknemer voor het succes van DIRICKX en dit in overeenstemming met de groepswaarden: openheid, eerlijkheid en wederzijds respect. 
  Dankzij de bijdrage van onze teams hebben wij 100 jaar ervaring en knowhow kunnen ontwikkelen. De sleutels van ons succes zijn:

  -    Doorlopende opleiding
  -    Ontwikkeling van vaardigheden
  -    Teamwork
  -    Zelfstandigheid
  -    Vertrouwen 

  Durf een nieuwe stap in uw loopbaan te nemen!

 • Voor ieder talent een beroep

  Uw vaardigheden en persoonlijkheid maken van u een unieke kandidaat.
  Wij zoeken naar talent en wij willen u leren kennen! Met oog voor het potentieel van elke kandidaat, zullen wij uw profiel met de grootste aandacht bestuderen.
  Solliciteer meteen op onze vacatures of rechtstreeks als open sollicitatie.
  We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

 • Vervoeg ons internationaal team

  Werk internationaal met het DRICKX-team

  Werken bij DIRICKX betekent een beslissende rol spelen in uw loopbaan en in ons internationaal succes.
  Wij zijn een hekwerk-en poortenfabrikant sinds 1921 en verkopen onze producten wereldwijd ook verlenen wij diensten in perimeter protectie. Ons handvest benadrukt diversiteit in meningen, communicatie en de inzet van iedere werknemer voor het succes van DIRICKX en dit in overeenstemming met de groepswaarden: openheid, eerlijkheid en wederzijds respect. 
  Onze internationale teams werken aan onze ontwikkeling door middel van prospectie, advies, een dagelijkse follow-up en het opbouwen van klantenbinding. 

  Durf een nieuwe stap in uw loopbaan te nemen!

  I apply
1 Waarom zou u bij ons komen werken?