De vrijdragende poort voor industrieterreinen met spijlenopvulling

Onze vrijdragende industriële poorten zijn volledig aanpasbaar en zullen aan uw wensen voldoen, zowel vanuit esthetisch als vanuit veiligheidsoogpunt.

Referenties
Project met een vrijdragende poort ALLIX® en de invulling EXALT® Origin in Boedapest.
 • Project met de vrijdragende poort ALLIX® 

  Een vrijdragende industriële poort is een poort zonder rail ter hoogte van de grond, beschikbaar in verschillende hoogtes en doorgangsbreedtes, afhankelijk van de beperkingen van het terrein. Hier is de poort gemotoriseerd, maar deze is ook beschikbaar in manuele versie. Met een opvulling kan de poort worden gepersonaliseerd. Net als de klant op de foto kunt u kiezen voor een spijlenopvulling. 

 • Vrijdragende poort ALLIX 3D met ronde myMIX-opvulling 

  Vrijdragende poort ALLIX 3D met vierkante myMIX-opvulling 

  Vrijdragende poort ALLIX 3D met EXALT-opvulling 

  Vrijdragende poort ALLIX 3D met opvulling met sierpaneel AXIS  

  Vrijdragende poort ALLIX 3D met staalplaatopvulling 

 • Het personaliseren van een vrijdragende poort voor industrieterreinen ALLIX®     

  Naast het bepalen van de hoogte en doorgangsbreedte kunt u de poort ALLIX® personaliseren, in de eerste plaats met de opvulling. U kunt kiezen voor het paneel met spijlen myMIX® of EXALT® of een opvulling van gepuntlaste sierpanelen of staalplaat, zodat van buitenaf niet te zien is wat zich aan de andere kant van de poort afspeelt. Daarnaast zijn er opties beschikbaar om de poort verder te beveiligen met extra sets detectiecellen, maar ook bedieningsaccessoires zoals schakelaars en digicodes.