• DIRICKX wordt een leerbedrijf

  DIRICKX heeft gekozen voor e-learning om de klantenteams permanent op te leiden en toch flexibel te blijven. 
  Verbeter de vaardigheden van uw werknemers op het vlak van hekwerk en betrek hen bij een op uw behoeften afgestemd opleidingsplan. Via dit platform kunt u tijdens uw opleidingen in contact treden met de DIRICKX-teams. 
  Academy by DIRICKX is een hulpmiddel ter aanvulling van de opleidingen die door onze teams op het terrein rechtstreeks met uw medewerkers worden verzorgd. 
   

 • Opleiding volgens uw wensen en uw klanten.

  De opleiding van een verkoopafdeling of een installatieteam is niet hetzelfde en het niveau van de informatie is verschillend.  
  Hetzelfde geldt voor het type klant dat u heeft, wij hebben verschillende opleidingen gecreëerd om aan de dagelijkse eisen en behoeften van elke cursist te voldoen.

 • Binnenkort te ontdekken...

  Deze trainingsthema's komen vanuit ons e-learningplatform. Schrijf u in!

  Alles wat u moet weten over het myMIX spijlenhekwerk

  Ontdek via de verschillende afstandstrainingen hoe u het geschikte model spijlenhekwerk voor uw klant kiest. Wilt u de spjilenhekwerken aanpassen in de kleuren van het bedrijf ? Het is mogelijk !

  Panelen, palen en privacysystemen ontdekken !

  Met deze opleiding stapt u in de wereld van panelen, palen en privacysystemen voor paneelhekwerken. Bent u een nieuwe werknemer of komt er een nieuwe werknemer bij? Nu is het tijd om opgeleid te worden!

  Ontdek het ELIXIR® spijlenhekwerk voor de particulier!

  Moedig uw klanten aan om voor een spijlenhekwerk te kiezen. Eenvoudig te ontdekken en te installeren, ontdek ELIXIR® spijlenhekwerken met Academy by DIRICKX!

1